Hessenhal

Hoog-Keppel

Supporters & Sponsors

De Hessenhal en het Hessencafé worden ‘gerund’ door enkel vrijwilligers. Om het complex te laten floreren zijn aanvullende bijdragen altijd welkom. Particulieren verwelkomen wij graag als supporter van de Hessenhal. Met een jaarlijkse donatie van € 50 bent u officieel supporter en krijgt u een vermelding op het supportersbord en bent u bovendien gast tijdens de jaarlijkse feestelijke bijeenkomst. U leest er in onze flyer supporter worden meer over.

Bedrijven nodigen wij graag uit sponsor van de Hessenhal te worden. Vanaf jaarlijks € 150 kunnen bedrijven onze hal en het Hessencafé ondersteunen en daar een aantal voordelen uit behalen. Er zijn ook grotere sponsorpakketten voor hogere bedragen en met extra tegenprestaties.
De diverse mogelijkheden kunt u bekijken in onze flyer sponsor worden.

Wilt u supporter of sponsor worden? Heel graag! Dan is een mailtje naar sponsorvande@hessenhal.nl de eerste stap. Eén van de leden van de sponsorcommissie neemt daarna graag contact met u op:
Nicky Greven 06 – 28 05 16 64,  Melanie Bremer 06 – 27 23 24 61 en Nefèr Koenders 06 – 11 87 47 56.

Graag stellen wij u voor aan onze geweldige sponsoren.
Garvo is onze hoofdsponsor en onze drie stersponsoren zijn Coffee Fresh, Heebing Vastgoed en ACE Pharmaceuticals. Samen met de overige sponsoren dragen zij de Hessenhal een warm hart toe.